Responsive Design

Înapoi Înainte

Ethan Marcotte este persoana responsabilă pentru termenul Responsive Design, acesta a oferit o abordare diferită propunând utilizarea aceluiași conținut dar cu un layout diferit. În prezent responsivitatea Web Design-ului este o parte esențială a unui shop online. Numărul utilizatorilor care folosesc dispozitive mobile pentru navigarea pe internet și shopping-ul online a crescut considerabil în ultimii ani. Ca urmare un design resposive este obligatoriu pentru succesul afacerii tale online.

Recent Google a implementat politica “Mobile-first” prin care folosește predominant versiunea mobile a paginilor web pentru indexarea conținutului și stabilirea ranking-ului. Un meniu sau sistem de navigare optimizat poate îmbunătăți experiența utilizatorului ca urmare îți poate îmbunătăți traficul și succesul afacerii tale online.

Navigarea platformei tale online trebuie să fie intuitivă și plăcută pentru utilizator.

Un Design bun crește șansele ca utilizatorii să îți viziteze site-ul și a doua oară, de asemenea e mai ușor când vine vorba de mentenanță și update-uri.
Design-ul original te poate diferenția de competitorii tăi însă e bine să îl combini cu un tipar de navigare simplu cu care clienții sunt deja familiarizați.
Cum poți fi sigur că shop-ul tău online va avea succes? Trebuie să știi prima dată cui te adresezi, valorificând opiniile potențialilor utilizatori prin design-ul site-ului tău.

Echipa CloudEbs te poate ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru afacerea ta. Contactează-ne pentru informații. 🙂

Postat la 19.04.2019

Lasă un comentariu