Cine suntem?

Suntem o companie de dezvoltare software și ne dorim să devenim partenerul tău de încredere, echipa cu care iți dezvolți proiectele tale importante! Începuturile noastre sunt in 2005 cand, cu multă pasiune și enorm de mult entuziasm, din dorința de a livra soluții IT&C profesionale, am pus bazele acestei echipe . Aria noastra de competență este diversificată, avem experiența și expertiza necesară să oferim soluții web și mobile profesionale, dezvoltate și customizate în funcție de cerințele clientului.

CloudEBS - Think it, we'll do it!

Calitate

Echipa noastră este formată din profesioniști care vor crea soluția de care ai nevoie și aceasta soluție va funcționa in modul cel mai potrivit pentru afacerea ta.

Responsabilitate

Tratăm clienții noștri într-un mod responsabil și niciodata nu vom renunța la munca pe care ne-am angajat ca o vom face! Daca am ne-am angajat intr-un proiect cu siguranță il vom finaliza și cu siguranta rezultatul va fi nu doar funcționabil dar și eficient.

Onestitate

Niciodată nu promitem mai mult și niciodată nu livram mai puțin! Analizăm atent ce avem de facut și niciodată nu vom risipi timpul și banii tăi.

Suntem o echipă de developeri, designeri, administratori de rețea și sistem, project manageri și specialiști în soluții web și mobile, capabili să dezvoltăm proiectele tale sau să construim proiecte noi pornind de la o idee. Tratăm în mod personal fiecare proiect, adoptăm un stil de lucru agil în interacțiunea cu clientul și cu proiectul său și dăm dovadă de maxim respect pentru business-ul și nevoile sale.

Ce facem?

We dedicate 100% to our projects. So if you have a bold dream, leave it to us to turn it into a blooming business. Construim proiecte si dezvoltam solutii care sa aduca plus valoare!

ecommerce Magento

eCommerce Magento

Platforme online eCommerce de succes cu cele mai eficiente tehnologii din domeniu

Aplicatii Web

Aplicatii Web

Profitabilitatea afacerii tale cu ajutorul aplicațiilor Web personalizate

Aplicatii Mobile

Aplicatii Mobile

Implementare de aplicații mobile Android & IOS adaptate perfect nevoilor tale

Aplicatii Enterprise

Aplicatii Enterprise

Reducerea costurilor, gestionarea calității serviciilor cu clienții din business-ul tău și creșterea productivității

Solutii Cloud

Solutii Cloud

Stocarea, mentenanță și securitatea datelor tale 24/7

Tnternet of Things

Solutii IoT

Crearea de device-uri interdependente Raspberry pentru optimizarea datelor și a căilor de comunicare

Conecteaza-te cu noi

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noastre activități

Ultimele noastre stiri